14 Фев. 2023

Празник Трифон Зарезан

Празник Трифон Зарезан
На 14 -ти Февруари, по време на празненството по случай празника на всички лозари и винари -  „Трифон Зарезан“, ръководството на „Винпром Карнобат“ съобщи новината, че продължава да помага на успешните ученици от гимназиите в град Карнобат.

Инвестициите в образованието винаги са били сред приоритетите на Винпром Карнобат. Водени от желанието си да мотивираме младите хора, да развиват интелектуалните си и професионални умения,  учредихме годишни отличия за успели карнобатски ученици. Те се присъждат на ученици с високи постижения в научната и професионалната подготовка, по време на средното и професионално образование. Отличията ще бъдат връчени през месец май 2023 – в края на учебната година. Целта ни е да поощрим младите хора, да продължат да работят за своето личностно развитие.

Миналата година Винпром Карнобат връчи на всеки от отличените ваучер, на стойност 400 лв. за закупуването на книги в книжарница „Сиела“ и грамота.

За учебната 2021-2022 година носители на отличието бяха общо девет ученици от горен курс.
  • СУ "Св.св.Кирил и Методий" - Нана Цонкова, Марина Атанасова,Радко Василев.
  • Средно училище "Христо Ботев" - Йордан Петров, Ася Колева, Василена Вълева.
  • Професионална гимназия по селско стопанство - Георги Драгнев, Абибе Амза и Мейрем Садула.

Тази година ще надградим нашата инициатива и да изненадаме нашите отличници с допълнителни награди, които ще обявим в края на учебната година. Пожелаваме на вашите ученици силен дух и високи постижения!
Актуално

Виж още ...

18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.