09 Септ. 2007

Първа награда Винен Индекс

Първа награда Винен Индекс

Удостоеното със златен медал и голям почетен диплом от “Винария 2007”, CHATEAU KARNOBAT Rose 2006 отново се превърна във фаворит за ценителите на изискани и класни вина. Искрящо и с неустоимо излъчване, CHATEAU KARNOBAT Rose 2006 получи първа награда сред розетат в конкурса за български и вносни вина “Винен индекс”.

Конкурсът се организира от Националния институт за изследване на виното и спиртните напитки, съвместно със Съюза на енолозите в България и клуб “Винен наблюдател”. Целта на организаторите е да отличат най-добрите марки вина на българския пазар според техните вкусови качества, да формират култура на консумация на виното и да привлекат вниманието на ценителите към стилните и изискани напитки.

CHATEAU KARNOBAT Rose 2006 плени авторитетното жури с искрящ розов цвят, интензивен аромат на зряла малина и ягода и великолепен плодов вкус. Направено е от най-узрялото и грижливо селектирано грозде на сорта Каберне совиньон от новата, богата реколта от собствени лозя в Карнобатския край. Подходящо за топлите летни вечери CHATEAU KARNOBAT Rose 2006 подарява незабравими мигове наслада.

Актуално

Виж още ...

18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.