Шато Карнобат

Mask
Chateau Karnobat
CHATEAU KARNOBAT Chardonnay
CHATEAU KARNOBAT Chardonnay
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Traminer
CHATEAU KARNOBAT Traminer
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Muscat
CHATEAU KARNOBAT Muscat
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Chardonnay
CHATEAU KARNOBAT Chardonnay
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Traminer
CHATEAU KARNOBAT Traminer
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Muscat
CHATEAU KARNOBAT Muscat
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Rosé
CHATEAU KARNOBAT Rosé
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Merlot
CHATEAU KARNOBAT Merlot
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Mavrud
CHATEAU KARNOBAT Mavrud
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Merlot
CHATEAU KARNOBAT Merlot
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Mavrud
CHATEAU KARNOBAT Mavrud
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Syrah
CHATEAU KARNOBAT Syrah
Виж повече
CHATEAU KARNOBAT Chardonnay

CHATEAU KARNOBAT Chardonnay

Сомелиерско предложение: добро допълнение към зеленчукови предястия, морски дарове и риби със сметанови сосове, ястия от бели меса с умерени подправки.
  • Сорт: 100 % Шардоне
  • Цвят: нежен, светло златист
  • Аромат: плодов характер, с нюанси на зелена ябълка, зряла праскова и свежи цитрусови акценти.
  • Вкус: плътен, с елегантна свежест и сочен, ароматен финал.
  • Температура на сервиране: 8-10°С.
CHATEAU KARNOBAT Traminer

CHATEAU KARNOBAT Traminer

Сомелиерско предложение: добро допълнение към салати с дресинг, зеленчукови предястия, плодови десерти или самостоятелно.
  • Сорт: 100 % Траминер
  • Цвят: наситен, светло златист
  • Аромат: цветист характер, доминиран от нюанси на градински чай, роза и акценти на карамфил.
  • Вкус: плътен и свеж, с дълъг ароматен финал.
  • Температура на сервиране: 8-10°С
CHATEAU KARNOBAT Muscat

CHATEAU KARNOBAT Muscat

Сомелиерско предложение: добро допълнение към салати с дресинг, зеленчукови предястия, ястия от бели меса и плодови десерти.
  • Сорт: 100 % Мускат
  • Цвят: красив, светло златист
  • Аромат: цветист характер, доминиран от нюанси на бели цветчета и нежни акценти на здравец и билки.
  • Вкус: плътен, с приятна свежест и дълъг ароматен финал
  • Температура на сервиране: 8-10°С.

Награди

CHATEAU KARNOBAT Chardonnay

CHATEAU KARNOBAT Chardonnay

Сомелиерско предложение: добро допълнение към зеленчукови предястия, морски дарове и риби със сметанови сосове, ястия от бели меса с умерени подправки.
  • Сорт: 100 % Шардоне
  • Цвят: нежен, светло златист
  • Аромат: плодов характер, с нюанси на зелена ябълка, зряла праскова и свежи цитрусови акценти.
  • Вкус: плътен, с елегантна свежест и сочен, ароматен финал.
  • Температура на сервиране: 8-10°С.
CHATEAU KARNOBAT Traminer

CHATEAU KARNOBAT Traminer

Сомелиерско предложение: добро допълнение към салати с дресинг, зеленчукови предястия, плодови десерти или самостоятелно.
  • Сорт: 100 % Траминер
  • Цвят: наситен, светло златист
  • Аромат: цветист характер, доминиран от нюанси на градински чай, роза и акценти на карамфил.
  • Вкус: плътен и свеж, с дълъг ароматен финал.
  • Температура на сервиране: 8-10°С
CHATEAU KARNOBAT Muscat

CHATEAU KARNOBAT Muscat

Сомелиерско предложение: добро допълнение към салати с дресинг, зеленчукови предястия, ястия от бели меса и плодови десерти.
  • Сорт: 100 % Мускат
  • Цвят: красив, светло златист
  • Аромат: цветист характер, доминиран от нюанси на бели цветчета и нежни акценти на здравец и билки.
  • Вкус: плътен, с приятна свежест и дълъг ароматен финал
  • Температура на сервиране: 8-10°С.
CHATEAU KARNOBAT Rosé

CHATEAU KARNOBAT Rosé

Сомелиерско предложение: добро допълнение към зеленчукови предястия, ароматни риби на скара, паста, ястия от бели и леки червени меса с ароматни подправки.
  • Сорт: 100 % Мерло
  • Цвят: красив малиново-розов
  • Аромат: плодов характер, интензивен, с нюанси на малина и горска ягода.
  • Вкус: с добро тяло, свеж и интригуващ с дълъг ароматен финал.
  • Температура на сервиране: 10-12°С
CHATEAU KARNOBAT Merlot

CHATEAU KARNOBAT Merlot

Сомелиерско предложение: задушени червени меса с винен сос, паста с ароматни сосове, домашен хляб и жълти сирена.
  • Сорт: 100 % Мерло
  • Цвят: плътен рубинен
  • Аромат: плодов характер, богат, с нюанси на зрели червени плодове и приятни препечени акценти.
  • Вкус: балансиран и сочен с финал на зрели плодове.
  • Температура на сервиране: 15-17°С
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon

CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon

Сомелиерско предложение: ароматни ястия с червени меса, скара, шоколадови десерти и зрели сирена.
 
  • Сорт: 100 % Каберне Совиньон
  • Цвят: наситен пурпурен
  • Аромат: плодов характер, доминиран от черни горски плодове, дим и подправки.
  • Вкус: хармоничен и сочен с дълъг плодов финал.
  • Температура на сервиране: 15-17°С.
CHATEAU KARNOBAT Mavrud

CHATEAU KARNOBAT Mavrud

Сомелиерско предложение: паста с пикантни сосове, скара и ястия от червено месо.
  • Сорт: 100 % Мавруд
  • Цвят: искрящ рубинен
  • Аромат: подправков характер, интензивен, с нюанси на зрели червени плодове и ванилия.
  • Вкус: хармоничен с интригуващ пикантен финал.
  • Температура на сервиране: 15-17°С
CHATEAU KARNOBAT Merlot

CHATEAU KARNOBAT Merlot

Сомелиерско предложение: задушени червени меса с винен сос, паста с ароматни сосове, домашен хляб и жълти сирена.
  • Сорт: 100 % Мерло
  • Цвят: плътен рубинен
  • Аромат: плодов характер, богат, с нюанси на зрели червени плодове и приятни препечени акценти.
  • Вкус: балансиран и сочен с финал на зрели плодове.
  • Температура на сервиране: 15-17°С
CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon

CHATEAU KARNOBAT Cabernet Sauvignon

Сомелиерско предложение: ароматни ястия с червени меса, скара, шоколадови десерти и зрели сирена.
  • Сорт: 100 % Каберне Совиньон
  • Цвят: наситен пурпурен
  • Аромат: плодов характер, доминиран от черни горски плодове, дим и подправки.
  • Вкус: хармоничен и сочен с дълъг плодов финал.
  • Температура на сервиране: 15-17°С.
CHATEAU KARNOBAT Mavrud

CHATEAU KARNOBAT Mavrud

Сомелиерско предложение: паста с пикантни сосове, скара и ястия от червено месо.
  • Сорт: 100 % Мавруд
  • Цвят: искрящ рубинен
  • Аромат: подправков характер, интензивен, с нюанси на зрели червени плодове и ванилия.
  • Вкус: хармоничен с интригуващ пикантен финал.
  • Температура на сервиране: 15-17°С
CHATEAU KARNOBAT Syrah

CHATEAU KARNOBAT Syrah

Сомелиерско предложение: отлично допълнение към терини, нетлъсти червени меса с ароматни подправки, дивечи, зрели жълти сирена.
  • Сорт: 100 % Сира
  • Цвят: красив, наситен черешов
  • Аромат: плодов характер, доминиран от нюанси на зряла череша, нежен цветист акцент, мляни пипери и дим.
  • Вкус: добре балансиран и сочен, с усещане за зрели плодове на финала.
  • Температура на сервиране: 15-17°С
18
Чрез натискане на бутон "Съгласен съм" се съгласявате, че сте над 18 годишна възраст.